Karis Telefon | Karjaan Puhelin fiberhem.fi
Facebook
Annons
Annons
Sök
Kalender
Sista månad December 2017 Nästa månad
M T O T F L S
week 48 1 2 3
week 49 4 5 6 7 8 9 10
week 50 11 12 13 14 15 16 17
week 51 18 19 20 21 22 23 24
week 52 25 26 27 28 29 30 31
Händelser
Inga händelser
Bilder
 • Bilder
 • Bilder
 • Bilder
 • Bilder
 • Bilder
 • Bilder
 • Bilder
 • Bilder
 • Bilder
 • Bilder
 • Bilder
 • Bilder
 • Bilder
 • Bilder
 • Bilder
Annons

ÄREVARVET 2011

 

                                                    ÄREVARVET 2011

   Det är nu dags att på allvar börja fundera på Ärevarvet 2011! Alla som varit med tidigare vet vad Ärevarvet går ut på och känner samtidigt också till hur viktigt det varit för föreningens ekonomi och vi hoppas givetvis att det skall gå ännu bättre iår (se nedan). För ni som inte deltagit tidigare kan nämnas att Ärevarvets idé i korthet är följande:

 * Ärevarvet är ett motionsevenemang (INTE tävling!!!) där vem som helst kan delta
 * i Ärevarvet går eller löper deltagarna i EGEN TAKT runt sportplanen
 * evenemanget räcker en timme, men man behöver inte utnyttja hela tiden och
   man får också pausa när man vill
 * deltagarna samlar på förhand sponsorer, vars adressuppgifter skrivs in på
   insamlingslistorna som börjar delas ut inom kort. Stödsumman (kan vara en
   varvsumma eller engångssumma) faktureras i efterskott.
 * sponsor kan vara vem som helst – släktingar, vänner, bekanta, grannar, företag etc
 * de insamlade medlen används till att upprätthålla och utveckla föreningens
   verksamhet

   IF Raseborgs Ärevarv 2011 ordnas torsdagen den 26.5. Detta år är såtillvida speciellt att vi ordnar två evenemang; ett särskilt ”tyky-Ärevarv” på dagen i Karis som är riktat till företag och motsvarande (se annan bilaga) och sedan ett mera ”ordinärt” Ärevarv på kvällen i Ekenäs kl 18.30. Företag uppmuntras alltså att om möjligt delta med sin personal i Karis (går dock lika bra att delta i Ekenäs) och sedan hoppas vi att ALLA våra aktiva idrottare deltar i Ekenäs på kvällen. Detta är av största vikt, ty många personer och företag kommer att vara med och stöda vårt Ärevarv och då är det mycket viktigt att vi också själva är mangrant på plats.
   Utöver detta hoppas vi att också möjligast många föräldrar, tränare etc deltar. En målsättning som håller på att bli allt mer skönjbar är att ordna det största Ärevarvet i Finland genom tiderna och det förutsätter ca 700 deltagare. Ställ alltså upp och locka även med dem du känner!
   Insamlingsmålsättningen för föreningen ligger detta år på 30 000 €. Summan är utmanande, men realistisk och samtidigt mycket lämplig då Ärevarvet på landsomfattande nivå nu ordnas för 30. gången.
   Som ovan nämndes; insamlingslistor och övrigt infomaterial börjar delas ut inom kort och sedan är det bara att ”hugga i”! Ifall man önskar tilläggsinfo går det bra att kontakta Glenn ( Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den , 0400-986074) eller Thomas ( Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den , 040-5103144) och information finns också på www.kunniakierros.fi.

                                          ALLA MED I ÄREVARVET 2011!

Pricka alltså in torsdagen 26.5 i er kalender - vi siktar på att göra alla tiders bästa Ärevarv! Målsättningarna som nämns ovan kan verka utmanande, men förberedelserna hittills har gått riktigt bra och bl.a. kan nämnas att Ekenäs Rotary Club gör comeback som deltagare och beträffande "tyky-Ärevarvet" utgör ju Raseborgs stad en ypperlig bas med sin målsättning på 200 deltagare. Dessutom har flera andra större och mindre företag kontaktats; mottagandet har genomgående varit positivt och några har redan också bekräftat att man deltar med sin personal. Arbetet med att rekrytera nya företag går fortgående vidare.
För gärna infon vidare till personer som ni tror att kunde ha intresse av att ställa upp i vårt Ärevarv!

 Info om "tyky-Ärevarvet"

Senast uppdaterad (2011-03-07 22:27)

 

Resultat från halltävlingen

 

Resultat

Senast uppdaterad (2011-03-07 07:03)

 

Söderlund klar segrare i FM!

 

Tomas Söderlunds fina kulform håller i sig! Då FM för H/D avgjordes i Myllypuro under veckoslutet tog han en klar seger med resultatet 18.11, vilket är nytt personligt rekord. Den längsta stöten fick han upp redan i första omgången och han noterade senare även 17.95 och 17.82, vilka båda hade räckt till seger. Marginalen till tvåan Henri Pakisjärvi uppgick slutligen till 48 cm.
Tomas ock "Pakis" drabbar samman igen inkommande veckoslut då junior- FM avgörs i samma hall. I tävlingarna deltar även en handfull andra idrottare från IF Raseborg.

Senast uppdaterad (2011-02-21 08:22)

 

Seger för Söderlund - FR för Pihlström!

 

 Föreningens idrottare stod för goda prestationer då inomhus-FM för H/D
17-19-22 avgjordes i Myllypuro under veckoslutet. Tomas Söderlund, som ju veckoslutet innan hemförde finska mästerskapet i herrklassen, var nu också bäst i kula för H 22 med resultatet 18.02. Tomas var mycket pigg för dagen, vilket ledde till att han kanske blev lite överivrig och tekniken fungerade kanske inte riktigt optimalt. Längsta stöten såg faktiskt lite "halvslarvig" ut, vilket skvallrar om att det finns mera på kommande då allt stämmer!
Tony Pihlström visade igen också mycket fina takter på löpbanan. Blott 14-årige Tony visade ingen respekt för sina äldre kombattanter och han vann sitt försöksheat på 60 m på 7,36, vilket innebar att han förbättrade sitt eget finländska rekord på sträckan i P 14 med 5/100 sekunder. I semifinalen prickade han samma tid på nytt och därmed hade han 12. bästa tid av de 18 löpare som tog sig till just semifinal.
I D 17 lyckades Ida Gustafsson väl i trestegstävlingen. Hon hoppade nytt personligt rekord inomhus med 11.08 och placerade sig på 6. plats.
I längd hoppade hon 498 och slutade 22. I samma åldersklass fick Sandra Pihlström en lite tung start på tävlingarna då hon blev diskvalificerad på 60 m, men hon kom fint igen och löpte nytt PB på 60 m häck med 9,33, med vilket hon tog sig vidare till semifinal. Där löpte hon 9,47 och slutade 11. totalt. Sandra  deltog också i kula där hon stötte 11.33 (nytt PB) och kom in på 16. plats. Cecilia Sandell - även hon D 17 - deltog på korta häcken; Cecilia fick denna gång inte riktigt löpningen att stämma och klockades för 9,47, med vilket hon inte lyckades ta sig vidare från försöksheaten.

Senast uppdaterad (2011-02-28 10:48)

 

Söderlund etta i landskampen!

 

Tomas Söderlund stod för en prima insats i lördagens landskamp mot Sverige och Norge. Han tog en klar seger i kula med resultatet 17.96 och marginalen till tvåan Henri Pakisjärvi var 54 cm.
Det ser alltså riktigt lovande ut för Tomas inför FM som går om två veckor i Kvarnbäcken. Junior-FM avgörs en vecka senare på samma plats.

Senast uppdaterad (2011-02-07 14:05)

 
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Logga inAnnons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons