IF Raseborgs säsongavslutning 11.10

Söndagen den 11.10 firade vi IF Raseborgs säsongavslutning på Karis centralidrottsplan. Vi hade turen att få fira den i ypperligt soligt väder! På programmet stod en rolig idrottsbana var man bl.a. skulle hoppa i ringar, ta sig under och över hinder samt hoppa i repstegar. Efter att denna bana var avklarad var det dags för prisutdelning. Tomas Söderlund premierades för sin karriär som t.ex. renderat i 9 medaljer i Kalevan Kisat och 8 FM-medaljer inomhus i H/D-klassen. En massa andra priser och pokaler delades också ut, bl.a. vandringspriser, prestationspriser, kamratpokaler, träningsflits pokaler, hederspris, intressepris, idrottarstipendier, pris för A- och B/C- klasser och tränarstipendier. Efter prisutdelning var det dags för munkar, saft och kaffe, och efter det lotteri.

Fastän Coronapandemin härjat världen över har IF Raseborg ändå kunnat ordna både tävlingar på hemmaplan och delta i tävlingar på andra orter även denna sommar. Som nämnas kan är att IF Raseborg gjorde alla tiders bästa insats då vi kom på andra plats i finalen i B-serien i Seuracup, som ordnades i Lempäälä lördagen den 5.9. Vi kom på 11:e plats i kvalet där samtliga föreningar beaktas oberoende av klassindelning. IF Raseborg var också bästa föreningen i Ärevarvet detta år.

Efter en liten paus efter sommarsäsongen står nu vintersäsongen bakom dörren. Vi kommer att träna i olika skolor i Ekenäs och Karis samt i Ekenäs bollhall och i Karis idrottshall. Träningstider och dagar hittas på IF Raseborgs hemsida, www.ifraseborg.local. Anmälningen görs via myclub, som även den hittas på vår hemsida. Vi hoppas på ett stort deltagarantal, och vi välkomnar även nya deltagare att hitta till vår förening och våra träningar.