Premieringar

Hösten är av tradition fylld av olika premieringstillfällen och härvid har igen såväl IF Raseborg som förening som dess idrottare hållit sig väl framme. IF Raseborg har som en av tio föreningar i landet fått motta Rossos stipendium på 1000 €, som erkänsla för aktivt arbete. Endast en förening till belönades med nämnda summa, övriga erhöll 500 €.
SUL har också fastslagit sina träningsgrupper för inkommande säsong och femfaldige FM-medaljören Otto Loukklahti ingår där i juniortruppen.
Överraskande nog fick inte FM-ettan inomhus Tomas Söderlund förnyat förtroende i EM-gruppen, trots att han även denna säsong var den finländare som stötte längst av alla.
Oliver Helander, med en fjärde plats i VM H 17 på meritlistan, har premierats som årets pojkjunior i friidrott i SFI och han har även fått motta priset som årets junioridrottare inom NÅID Friidrott. Glenn Lignell belönades i sin tur som årets tränare i sistnämnda organisation.
Raseborgs stad har uppmärksammat vårt stafettlag i H 19 3×800 m (Kristian Kannus, Marko Vendelin, Otto Loukkalahti) som årets juniorlag. Pojkarna hemförde som bekant FM-guld med nytt distriktsrekord på nämnda distans. Staden belönar också alla juniorer som under säsongen erövrat FM-medalj (eller stått för därmed jämförbar
bedrift) och på denna lista finns av de våra utöver ovannämnda stafettlag även Arto Talvinen, Oliver Helander, Edward Lindholm, Anton Vuorio, Benjamin Tulonen, Tuomas Puputti, Eemeli Suominen, Ida Gustafsson, Tiia Gustafsson och Josefine Lundström.
Föreningen har även hållit säsongavslutning för såväl knattar som för de äldre och vid dessa tillfällen premierades en lång rad idrottare och tränare. Dessa finns återgivna nedan.

Knattar    H/D

GRATTIS till alla pristagare!

 

Senast uppdaterad (2013-11-27 18:33)