Silver i FM-terräng!

FM i terränglöpning avgjordes på söndagen i Nivala. Från föreningen fanns hela åtta deltagare på plats och de största förhoppningarna ställdes till klassen H 17 4 km där vi hade inte mindre än sex löpare med. Pojkarna gjorde en verkligt strong insats och bäst av de våra var Kristian Kannus, som efter en ursunnig slutspurt kom in på en fin 4.
plats. Avståndet till tredje platsen var 5 sekunder. Otto Loukkalahti blev 17., Luukas Valtonen 30., Vilho Loukkalahti 40. och Tuomas Puputti83. medan Johannes Reuter tyvärr tvingades avbryta. Detta innebar att Kristian, Otto och Luukas hemförde silver i lagtävlingen med 51 placeringspoäng; Lapin Lukko (18 poäng) var här klart bäst, medan Tampereen Pyrintö hemförde bronset med 64 poäng.
I H 19  6 km blev Andreas Selenius40., medan Johanna von Frenckellsluta på 62. plats i D 17 4 km.