Sju medaljer från DM-terräng

Sju medaljer (2 guld – 2 silver – 3 brons) blev föreningens saldo då NÅID-mästerskapen i terränglöpning avgjordes i Lovisa under veckoslutet. I H 19 stod Andreas Selenius för en mycket lovande insats och tog där slutligen en klar seger efter att ha avgjort loppet till sin fördel redan i ett tidigt skede. Andreas är ju mest känd som skidskytt, men visade nu att han är att räkna med som löpare också. En klar seger tog också Simon Lindholm i P 11 och Antti Mäkilä sekunderade här fint genom sin tredje plats.
Silver blev det för Jakob Metzner i P 9 och Philip Nynäs i P 10. Båda var inblandade i guldkampen i sin klass, men fick till slut ge sig med knapp marginal. Brons blev det i sin tur för Saimi Lupala i F 9 och för Emma Metzner i F 13. De kompletta resultaten finns i linken nedan.